Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حج و زیارت خبرگزاری فارس، مجمع عمومی سال ۹۹ شرکت مرکزی شمسا، پس از وقفه به دلیل شیوع کرونا، با حضور جمعی از نمایندگان و مدیران ۳۱ استان و شهرستان کاشان این شرکت برگزار شد.

در این جلسه، ابوالفضل یازرلو، رئیس هیأت مدیره شمسا به فعالیت‌های انجام شده در سال‌های اخیر پرداخت و پس از آن مصطفی قاسمی، مدیرعامل شمسا گزارشی در سه بخش قبل از کرونا، زمان کرونا و بعد از آن ارائه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین سهام‌داران با بررسی مشکلات شرکت شمسا پس از اجرایی شدن شیوه جدید اعزام‌ها از سوی سازمان حج و زیارت، به اهمیت فعالیت برای خدمت‌رسانی به زائران امام حسین علیه‌السلام اشاره کردند و جمعی از سهامداران یکدل به بقای شرکت شمسا رأی مثبت دادند. نکته جالب در این جلسه، کاهش چالش‌ها و افزایش همدلی سهامداران برای فعالیت پرشور در عرصه زیارت بود.

 در ادامه جلسه، محمدعلی حسینی کمال آبادی به عنوان رئیس جلسه، حسین آلویی به عنوان ناظر اول، محمد اقبال به عنوان ناظر دوم و ناصر صبا به عنوان منشی هیأت رئیسه مجمع عمومی عادی شرکت شمسا، انتخاب شدند.

سهامداران شمسا خواستار احقاق حقوق این شرکت شدند

همچنین برخی دیگر از سهامداران با اشاره به اهمیت اجرایی شدن اصل ۴۴ قانون اساسی و واگذاری امور اجرایی به بخش خصوصی در زمینه اعزام زائران، خواستار بررسی تخلفات صورت گرفته در این زمینه شدند و مقرر شد تا فعالیت شرکت شمسا با قوت ادامه پیدا کرده و اجرای قانون نیز از سوی سازمان حج و زیارت پیگیری شود.

علاوه بر این، مشکلات مالی شرکت شمسا و بدهی سازمان حج و زیارت در این جلسه مورد بررسی قرار گرفت و سهامداران این شرکت خواستار پیگیری احقاق حقوق شرکت شمسا شدند. برنامه‌ریزی برای برگزاری مجمع عمومی سال ۱۴۰۰ نیز که قرار است در ماه‌های آینده برگزار شود، از دیگر موضوعات مطرح شده در این جلسه بود.

مشکلات زائران در شیوه جدید اعزام‌ها و بالا بودن برخی از هزینه‌هایی که از زائران برای تشرف به عتبات اخذ می‌شود، نیز مورد انتقاد سهامداران شرکت شمسا قرار گرفت و برخی از اعضا نسبت به فعالیت سازمان حج و زیارت در این رابطه با وجود تأکید رئیس جمهور به برپایی سفرهای زیارتی ارزان برای همه اقشار جامعه، گلایه کردند.

ارائه دستاورهای شرکت شمسا از سال ۱۳۸۴ که به صورت رسمی فعالیت خود را به عنوان یک شرکت خصوصی به منظور اعزام زائران به عتبات آغاز کرده است و همچنین تلاش برای اعمال برخی تغییرات در اساسنامه این شرکت، از دیگر مواردی بود که در جلسه مجمع عمومی شرکت شمسا مطرح شد.

سپس حسابرس شرکت شمسا گزارشی از فعالیت این شرکت در سال‌های اخیر قرائت کرد که در ادامه برخی از اعضا پیشنهاد و انتقاداتی به منظور رفع ابهام‌ها ارائه کردند. همچنین پس از آن، محمد کدخدا، حسابرس شرکت روشنگر بصیر و تولائی، بازرس قانونی شرکت، گزارش مشروحی از وضعیت شمسا مطرح کردند که موجب بر طرف شدن بعضی از ابهامات در گزارش حسابرس شد و در نهایت گزارش حسابرسی به تأئید اکثریت اعضا رسید.

اعضای هیأت مدیره شرکت شمسا انتخاب شدند

در ادامه جلسه هفت نفر از اعضا به عنوان نامزد عضویت در هیأت مدیره شرکت شمسا اعلام آمادگی کردند که پس از رأی گیری ۵ نفر شامل:

۱ـ نفر اول: ابوالفضل یازرلو از استان گلستان به عنوان بالاترین آررا با تعداد ۵۴۶۷۹ رأی
۲ـ نفر دوم: سیدجواد میرخان از استان تهران با تعداد ۳۰۰۰۰ رأی
۳ـ نفرسوم: احمد ابراهیمی از استان یزد با تعداد ۲۳۵۱۳ رأی
۴ـ نفر چهارم: رضا رحیمی خوش از استان خراسان رضوی با تعداد ۲۲۲۰۲ رأی
۵ـ نفر پنجم: احمدرضا معتمدی از استان اصفهان با تعداد ۱۶۳۷۴ رأی

به عنوان اعضای هیأت مدیره شرکت شمسا برای مدت دو سال و محمود تولائی به عنوان بازرس قانونی شرکت شمسا با تعداد ۱۰۶۴۰۶ رأی برای یک سال انتخاب شدند.

پس از این جلسه، مجمع عمومی فوق‌العاده شرکت شمسا ساعت در محل سالن اجتماعات بعثه مقام معظم رهبری با حضور حجت‌الاسلام و المسلمین سید عبدالفتاح نواب، نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت و نیز سید صادق حسینی، معاون محترم وزیر و رئیس سازمان حج وزیارت و حجت الاسلام والمسلمین صحبت‌الله رحمانی، معاون عتبات عالیات تشکیل شد.

حجت‌الاسلام نواب و حسینی به ارائه رهنمودهای لازم به منظور ارائه خدمات به زائران عتبات عالیات پرداختند و در پایان جلسه اصلاح اساسنامه شرکت شمسا که از منویات نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت و ریاست سازمان حج و زیارت است، مطرح و اعضای جلسه به هیأت مدیره اختیار دادند تا به لحاظ قانونی و هماهنگی با سازمان حج و زیارت نسبت به اصلاح اساسنامه اقدامات لازم انجام پذیرد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: شرکت شمسا عبدالفتاح نواب سازمان حج و زیارت هیأت مدیره مجمع عمومی شرکت شمسا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۳۲۸۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین اساسنامه صندوق ذخیره مزایای پایان خدمت کارکنان دانشگاه آزاد/ تحول اداری به‌زودی آغاز می‌شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا از ارومیه، داریوش جاوید و هیئت همراه در سفر به آذربایجان غربی، علاوه بر بازدید از واحد‌های دانشگاهی ارومیه، خوی، ماکو و مهاباد با استادان و کارکنان این واحد‌های دانشگاهی دیدار و در نشست‌های پرسش و پاسخ حضور پیدا کرد.

هفتاد و چهارمین جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی نیز در آخرین روز از سفر سه‌روزه داریوش جاوید معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد اسلامی و هیئت همراه برگزار شد.

وی در این جلسه کاهش تعداد دانشجویان این دانشگاه در ۴-۵ سال گذشته را ناشی از کاهش هرم جمعیت جوان و افزایش مراکز آموزشی دانست و افزود: برنامه ریزی‌های منظم دانشگاه و ایده‌های دکتر طهرانچی، سبب افزایش اعتماد خانواده‌ها به این دانشگاه و افزایش میزان دانشجویان در سال‌های اخیر شده به گونه‌ای که امروز دانشگاه آزاد اسلامی یکی از انتخاب‌های اول جوانان است.

جاوید با تاکید بر اینکه دانشگاه آزاد اسلامی به دنبال رفع دغدغه معیشت همکاران است، تصریح کرد: حرکت، تفکر و یاری تمام کارکنان و اعضای هیئت علمی منجر به موفقیت دانشگاه شده و در واحد‌هایی که مشکلات مالی دارند، همین تفکرات و برنامه ریزی ها، مشکلات حاضر را مرتفع می‌کند.

وی با بیان اینکه حقوق و دستمزد کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی در ۳ سال اخیر تقریبا سه برابر شده است، عنوان کرد: مشکلات یکشبه به وجود نیامده و قطعاً یکشبه حل نخواهند شد ولی با توجه به قابل درک بودن سطح دغدغه همکاران، مسئولان سازمان مرکزی شبانه روزی برای حل این مشکلات در تلاش هستند.

جاوید با اشاره به تعداد اساتید و کارکنان بازنشسته این دانشگاه مطابق الگو‌های آماری از سال ۱۳۹۹ افزود: در سه سال گذشته بیش از ۲ هزار میلیارد تومان در سطح کشور و ۳۰ میلیارد تومان در خود واحد ارومیه سنوات پرداخت شده که از موضوعات پیش روی روسای واحد‌ها بوده و مدیریت شده است.

وی با توجه به موضوع مسکن کارکنان و اعضای هیئت علمی گفت: در راستای مصوبه هیئت امنا و تفاهم نامه در هفته گذشته ۱۶ قطعه از زمین‌های دانشگاه در استان‌های مختلف برای تغییر کاربری به وزارت راه و شهرسازی معرفی شده و این موضوع با هماهنگی روسای استان در همه استان‌ها در حال انجام و اساسنامه صندوق ذخیره مزایای پایان خدمت کارکنان در حال تدوین است.

جاوید با تاکید بر اینکه نباید هیچ طرحی در دانشگاه آزاد اسلامی به دلیل عدم نقدینگی روی زمین بماند تصریح کرد: صندوق پژوهش و فناوری این دانشگاه به عنوان بزرگترین صندوق پژوهش و فناوری کشور آغاز به کار کرده و طرح‌های اقتصادی که توجیه پذیر باشند، میتوانند از تسهیلات آن بهره‌مند شوند.

وی خاطرنشان کرد: در راستای انضباط و شفافیت مالی سامانه‌های مالی آنلاین و قابل نظارت و حسابرسی مستقل، شفافیت مالی دانشگاه آزاد اسلامی را به بالاترین حد ارتقا داده است.

معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: این معاونت سعی نموده دامنه تسهیلات رفاهی و خدماتی دانشگاه را گسترش داده و توجه به زمینه‌های مختلف گردشگری، تفریحی، رفاهی و مالی را مورد توجه قرار دهد.

این مقام دانشگاهی با اشاره به تحول اداری که به زودی در این دانشگاه آغاز می‌شود، عنوان کرد: تاکنون پرداختی‌های کارکنان بر اساس جایگاه‌ها صورت می‌گرفت ولی در تحول اداری جدید، هر کارمندی علاوه بر جایگاه، بر اساس شاخص‌های فردی خود نیز دریافتی خواهد داشت. 

وی با اشاره به کمبود نیرو در برخی از واحد‌های دانشگاهی تصریح کرد: در این راستا هر کارمندی از واحد‌هایی که تراکم نیرو دارند اعلام آمادگی کند در اسرع وقت جابه‌جا می‌شود.

جاوید با اشاره به وضعیت کارکنان دارای مدرک دکتری خاطرنشان کرد: واحد‌های دانشگاهی موظف هستند در رشته‌هایی که کمبود دارند در اولویت اول از این کارکنان به عنوان هیئت علمی وابسته استفاده کنند ولی به جهت عدم امکان صدور دو نوع حکم برای کارکنان، یک آیتم جدید در فیش حقوقی این دسته از کارکنان افزوده می‌شود.

وی با اشاره به بیمه تکمیلی بیان کرد: یکی از رسالت‌های دانشگاه آزاد اسلامی در راستای سند تحول و تعالی، ارائه طرح‌های آموزشی، درمانی و بیمه‌های تخفیف دار برای بهره‌مندی اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی است.

معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی در زمینه بیمه تکمیلی تا سال گذشته دارای دو طرح عادی و ویژه بود، ولی سال گذشته تمهیداتی انجام شد و علاوه بر طرح عادی و ویژه (طرح یک و دو)، سه طرح دیگر شامل طرح پایه، طرح سه و طرح چهار نیز اضافه شد.

وی از برنامه‌های این دانشگاه برای نیرو‌های شرکتی، از تلاش برای تبدیل وضعیت خبر داد و گفت: پیشتر سقف مدت زمان کارکرد برای تبدیل وضعیت ۸ سال بود که به تازگی این میزان به ۶ سال کاهش پیدا کرده است.

این مقام دانشگاهی خاطرنشان کرد: ضروری است واحد‌های دانشگاه آزاد اسلامی به منظور پیشرفت و حل مشکلات در حوزه‌های مختلف، در زمینه‌های پذیرش دانشجو، برگزاری دوره‌های کوتاه مدت، پذیرش دانش‎آموزان مدارس سما، اقتصاد و سرمایه‎گذاری و جایابی نیرو را مورد توجه قرار دهند.

وی با اشاره به لزوم بهره وری و استفاده بهینه از املاک دانشگاه آزاد اسلامی، به امکان تاسیس مدارس سما در ساختمان‌های واحد‌های دانشگاهی اشاره کرد و این مهم را در امکان برقراری تعادل نیرو‌های دانشگاهی موثر ارزیابی کرد.

معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد اسلامی در پایان خواستار همدلی، همفکری و همراهی تمام اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی در پیشبرد اهداف این دانشگاه و ارائه راهکار‌های جدید برای مقابله با چالش‌های پیش رو شد. ‎

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اسپوتنیک: الجزایر خواستار برگزاری نشست شورای امنیت درباره گورهای جمعی در غزه شد
  • هزینه ارزی حج تمتع ۱۴۰۳ چند دلار است؟
  • شناسایی قطعی ۸۸۷ نقطه حادثه‌خیز در کشور طی یک سال گذشته
  • تدوین اساسنامه صندوق ذخیره مزایای پایان خدمت کارکنان دانشگاه آزاد/ تحول اداری به‌زودی آغاز می‌شود
  • تعیین ۳۵ شعبه دیوان عدالت اداری برای احقاق حق کارگران
  • تصمیم مجلس برای فوق‌العاده پرستاری و حقوق کارکنان وزارت کشور
  • امسال ۸۷ هزار و ۵۵۰ زائر از کشور برای به جای آوردن اعمال حج تمتع به سرزمین وحی می‌روند
  • خبری مهم برای عرضه اولیه های بورسی
  • احقاق حقوق کارگران شهرداری، خط قرمز شورای ششم
  • ◄ مالیات و مشکلات شرکت های ریلی