Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-04@15:02:27 GMT

اساسنامه شرکت مس آذربایجان تدوین شد

تاریخ انتشار: ۲۰ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۴۶۲۵۹۰

اساسنامه شرکت مس آذربایجان تدوین شد

به گزارش روز دوشنبه ایرنا به نقل از روابط عمومی استانداری، عابدین خرّم، با اشاره به اینکه تشکیل شرکت مستقل مس آذربایجان و استفاده از موهبت الهی معادن مس در استان، از مطالبات و آرزوهای دیرینه مردم منطقه و استان است، اظهار کرد: در جریان سفر رئیس جمهور به استان، این موضوع در حضور ایشان تشریح شد و بعد از سفر، سه دستور مجزا در این خصوص از سوی آیت‌الله رئیسی صادر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: رئیس جمهور بعد از انجام سفر استانی، سه موضوع استقلال مس سونگون به عنوان یکی از هولدینگ‌های شرکت ملی مس ایران، تأمین منابع لازم برای توسعه کامل این مجتمع و ایجاد شهرک صنایع پایین‌دستی مس و اختصاص حقوق طبیعی معادن به استان را مورد تاکید قرار داده است.

خرّم ادامه داد: دغدغه ما این بود که همزمان با استقلال مس آذربایجان، مساله توسعه این صنعت هم مغفول واقع نشود و این توسعه، متناسب با ذخایر و اکتشافات مس در استان اتفاق بیفتد.

وی خاطرنشان کرد: در این راستا، جلسات متعددی در اواخر سال گذشته و امسال در نهاد ریاست جمهوری تشکیل شد و تصمیمات خوبی هم گرفته شد که درصورت تحقق، از ابعاد مختلف به توسعه استان و منطقه منجر خواهد شد.

خرّم بیان کرد: مجتمع مس سونگون، یک معدن در سطح ملی و فراملی است و با حضور متخصصان و تغییراتی که در ساختار آن انجام خواهد شد، بارقه امیدی از نظر بهره‌برداری از ذخایر آن ایجاد شده است.

استاندار آذربایجان شرقی درخصوص آخرین وضعیت تشکیل شرکت مس آذربایجان، گفت: ساختار پیشنهادی و اساسنامه این شرکت به شرکت ملی صنایع مس ایران تحویل شده و قرار است پس از بررسی حقوقی، به هیأت دولت ارجاع شده و بعد از تصویب ابلاغ شود.

وی در پاسخ به سوالی درخصوص تاثیر استقلال مس سونگون و اختصاص حقوق دولتی آن به استان بر بودجه مصوب سالانه استان، گفت: این دو موضوع ارتباطی به هم ندارند؛ چراکه معادن، قوانین و مقررات مشخصی دارند و از نظر قانونی باید برای منطقه هزینه شوند و قرار نیست تداخلی بین این اعتبارات و بودجه سالانه استان ایجاد شود.

خرّم گفت: همان‌طور که رئیس جمهور هم تاکید کردند از محل حقوق دولتی و مسئولیت اجتماعی معادن برای تکمیل زیرساخت‌های منطقه هزینه خواهد شد که تشکیل شرکت مس آذربایجان، به تسهیل این روند کمک می‌کند.

به گزارش ایرنا، رئیس جمهور ۱۲خرداد امسال در سفر استانی خود به آذربایجان شرقی در جمع معدنکاران مس سونگون اعلام کرد: مس ورزقان یکی از ظرفیت های بزرگ آذربایجان‌شرقی و شمال غرب کشور است و بر این اساس باید مس آذربایجان مستقل و استان از عواید آن بهره‌مند شود.

آذربایجان شرقی یک درصد ذخیره مس دنیا و ۵۲ درصد ذخایر مس کشورمان را در خود جای داده است و مس سونگون معدنی واقع در یک منطقه کوهستانی در شمال‌غرب ایران بر روی کمربند مس جهانی  قرار دارد.

این معدن که ذخیره مس آن بیش از ۲ میلیارد تن براورد می شود، در ۱۳۰ کیلومتری تبریز و ۳۰ کیلومتری شهرستان ورزقان واقع است و در کنار تشکیل شرکت مستقل مس آذربایجان، افزایش تولید کنستانتره مس، راه‌اندازی واحد ذوب و پالایشگاه برای تولید مس کاتدی و ایجاد صنایع پایین‌دستی جزو مطالبات اصلی مردم آذربایجان شرقی از دولت مردمی سیزدهم به منظور جلوگیری از خروج سالانه ۲۴ هزار میلیارد تومان مس خام ( مس سونگون) از این خطه محسوب می‌شود.

برچسب‌ها وزارت صنعت معدن و تجارت آذربایجان شرقی زین العابدین خرم رضوی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت صنعت معدن و تجارت آذربایجان شرقی وزارت صنعت معدن و تجارت آذربایجان شرقی آذربایجان شرقی تشکیل شرکت مس مس آذربایجان رئیس جمهور مس سونگون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۶۲۵۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شمارش معکوس برای تقسیم تهران /استان های غربی و شرقی با محوریت کدام شهرها تشکیل می شود؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، علیرضا فخاری،استاندار تهران در تشریح موضوع تشکیل دو استان غربی و شرقی تهران گفت: دو منطقه در این طرح وجود دارد که در غرب شهریار، ملارد، بهارستان و پرند شهرهای این بخش و در حوزه جنوب شرقی نیز ورامین، پاکدشت، پیشوا و قرچک جزو محدوده‌هایی است که این ۴ شهرستان مشمول طرح جداسازی می‌شوند.

وی در گفتگویی که با ایسنا داشته، افزود: مطالعات این طرح مدت زیادی است آغاز شده و باید با شرایط امروز جمعیتی طرح را منطبق کنیم. براساس سرشماری هوایی که از گذشته داریم در غرب استان تهران نزدیک به ۳ میلیون نفر جمعیت داریم و در جنوب شرقی استان هم یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت داریم، لذا به لحاظ گسترش جمعیت باید ملاحظاتی را در نظر بگیریم.

مباحث اقلیمی و جمعیتی باید به لحاظ ترکیب دارای منطق باشد

استاندار تهران ادامه داد: ملاحظات سرزمینی، جمعیتی و جغرافیایی هر دو منطقه و چگونگی تأمین زیرساخت‌ها بسیار مهم است. بی تردید تقسیم و تفکیک زیرساخت‌ها اهمیت بسیار زیادی دارد و قطعا باید مطالعات میزان خدماتی که مردم باید در هر دو استان بگیرند، کامل شود. باید مباحث اقلیمی و جمعیتی هم به لحاظ ترکیب دارای منطق باشد.

فخاری تأکید کرد: ترکیب بندی جمعیتی در بخش غربی استان تقریبا با عدم تجانس همراه است و در بخش جنوب شرقی دارای تجانس است و به لحاظ گویش و سایر مولفه‌هایی که تاثیرگذار است همانند مولفه‌های اجتماعی، ممکن است در نقاطی ناهمگونی و در جاهایی همگونی داشته باشیم.

وی با بیان اینکه باید همه مولفه‌ها در مطالعات به خوبی دیده شود، اظهار کرد: نکته مهم این موضوع است که باید تصمیمات موجب آسایش و آرامش مردم باشد و تقسیمات باید به گونه‌ای باشد که در نتیجه مردم در رفاه نسبی با ایجاد تعادل در تأمین نیازمندیها و رفع مطالبات قرار بگیرند.

استاندار تهران افزود: بنابراین تقسیم مدیریتی که هدف اجرای این طرح است و از این طریق نظام مدیریت را مقداری کوچک تر می‌کند، باید قابلیت دسترسی داشته باشد، همچنین باید به لحاظ ماهیتی و یک امر الزامی محقق شود و اگر این موارد محقق شد در امر تقسیمات موفق هستیم.

۲۷۲۱۱

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902614

دیگر خبرها

  • ضرورت همکاری دستگاه‌ها در اجرای پروژه استراتژیک جاده جلفا-کلاله
  • معرفی نفرات برتر مسابقات کشوری شطرنج در مراغه
  • برداشت غیرمجاز از حق آبه دریاچه ارومیه/آب منطقه‌ای آذربایجان غربی جوابیه داد
  • جزئیات جدید از تشکیل استان‌های غربی و شرقی تهران
  • شمارش معکوس برای تقسیم تهران /استان های غربی و شرقی با محوریت کدام شهرها تشکیل می شود؟
  • لزوم همکاری همه دستگاه‌ها در اجرای پروژه استراتژیک جاده جلفا-کلاله
  • سند چشم‌انداز شهرستان کاشان باید ‌تدوین شود
  • نقشه راه بهره‌گیری از دانش هسته‏‌ای در حوزه گیاهان دارویی و طب سنتی تدوین می‌شود
  • تدوین اساسنامه صندوق ذخیره مزایای پایان خدمت کارکنان دانشگاه آزاد/ تحول اداری به‌زودی آغاز می‌شود
  • جابجایی خطوط انتقال آب شرب تبریز واقع در تقاطع باسمنج